Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

the athirah :D

lately ni aku tade msae nak tulis blog,

school,lthn ini la itu la,klua laa ape laa,i think 2008 nie thn yg mem BUSY kan.

firstly thx god,aku dpt sekolah yang ok,kawan yg gile2 padehal tak gile pon

its been for a long time kteorg tgglkn 2007 yg damn shit hebat gile,tak bole lupe.
rindu same smue kawan2 esp bdk 6berlian yg gile rock mcm tenuk!

hahaha,jokes .kalau nak cite pjg2 mmg tak sempat,so aku pndekn skit,im going to tell u about my life.life aku tak laa sehebat life korg.tapi aku suke hidop.dan aku bersyukur dapat menjadi seorg budak yg bernama;SHARIFAH NURUL ATHIRAH BTE SYED MOHD MUHIDIN BIN SYED ZAINAL.

aku dilahirkan pade 8 march 1995 di hospital sultanah aminah jb.
mom said that aku nie ssh nak dilahirkan,my head besar skit.uhm im not alien!
sape ejek aku cam uh aku buno kau si*l.allah dah jadikan nak buat mcm mane?bersyukur laaa.
k581628 adlh no lahir aku.

aku dudk kat rmh lame yg tak tau alamat dia,quite bruk.kakak2 aku kate kat rmh tu ade hantu.cilaka.aku tak suke cite hantu laa dodol!

kteorg kkdg pegi umh mama,life mse kecik2 mmg gempak.akusayangkeluargaakusume!

then mse dajah 5 aku msk tadika sinaran yg lawaa dulu.
skg deorg kate tak lawaa!bersemak.hahahaa.aku tau korg pandai msa tadika,aku pon same.
no 1 jerk laaa,hadiah smue aku bolot .

haha sowey oke?aku igt ag,mase aku 6 thn birthday sume dpt hadiah,kat skola ckg bg hadiah rmh2 pooh.lawaa gile babe.mahal plak uh.thx ckg :)

6 thn aku kene buat prsembahan india gile bosan :D

darjah 1 nightmare gile.trajedi yg tak bole di lupekan,jari aku patah sakit gile la sial!
kene opperation dodol!sakit gile.tapi daja 1 aku slau dpt no2 zaref no 1,amir no3.

tak brgerak2 kedudukan..

hahaaa.takpelaa yg penting dpt naik pentas.btol tak?dajah 2 aku gile nakal,tak tau nape otak tak matang lgsg mse uh!pikirin mcm bdk 1 thn!trlompat lompat,daja 2 mmg cm uh,ade skg nie da daja 6 ke f1 ke msih mcm bdk kecik tu yg aku tak lee handle.

tros ke dajah 5.honestly daja 5 trkongkong gile ah ckp!mcm daja 5 orgnye tade,asyik daja 6 jerk.
hahaha,aku tak bape suke daja 5.tapi aku syg smue bdk 5 nilam yg gempak,kepoh, smue uh.
klaka ade,seram pon ade klu igt blk, :D

dajah 6 damn fucking best!2007 best gile aku suke gile gile thp cipan!
arghh!syg gile arh bdk2 daja 6 2007 skbu2.gmpak gile argh ckp!!

6 berlian esp ;;
hey bdk 6berlian brsame ckg azizah!syg gile nenek laa ckp!aku rindu korg laa!bile nk kumpul balik!aku syggg kau gile gile laaa!!!!

nie plak bdk2 yg dpt 5a 81 org!aku trmsk dr slh satunye!gile best time nie 15.12.2007 fvrt aku :D

hehehe.kteorg kat cs,tgk heartbreakkid yg *****,tak bgos!igt cite bdk pehh.
aku,zana,wany,reana,shaz and sab :D.
syg korg laa babe!rindu gile mse nie .lalalalala~


aku plg suke pic nie.uhm snap by me,act haziq yunus spatutnye ade,tapi dia lari :)
malu sgt kott.frhan klaka.btw farhan dpt skola kat kl.congrats dude. gd luck too.


the one and only,6 berlian 2007 class teacher&&bm teacher music t too.!damn love her,thx fer everythings ckg!! :DD




hey guys gtg!thx fer reading bbye!





No comments: