Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

The Best Of Both World :D

weee,i'm tired . just came back frm City Square Johor bahru . Hang out with Wany and Tira :p hmm we al went to see Hannah Montana The Movie ,BEST gilee wehh . Tapi penat ,sbb tadi takde arah tujuan sgt .

And i'm glad to see them bak :P lame weehh tak jumpe . Last jumpe mase reunion 6 Berlian last year . HUH Hannah kene pilih mane yang dia nak ,ye laa dia kan ade BEST OF BOTH WORLDS . tgk laa sendiri ape kpstsn nyee :)

I just realise that i also got the best of both world . Tapi bukannya sbgai popstar ke ape ,atau jadi org lain . Nope !ITS TOTALLY wrongg .What i mean is khdpn di mktb dan di Johor bahru ,ataupun di pggl luar dr mktb :P dkt maktab aku dgn kawan kawan ,dkt luar dr maktab dgn kawan kawan DAN FAMILY ! woooooshhhhhhhh :D *HAPPY

Dulu aku sgt sgt nak keluar dr mktb amd even at the first time tak nak msk,tapi aku pilih due due THE BEST OF BOTH WORLDS :D msti korg kate aku brgn ?

Tkpe,korg ponn brgn jugak kan ,itu hak setiap insan utk brgn bak kate syikin:p hr tu pgi jusco tgk Syurga Cinta dgn Sab dan Nadia besttt :o

p/s:Wany,good luck in searching yr Mr,Alien :)
p/s:Tira,hope that we can go to persada next time .
p/s:Tira,everytime i went to yr house terigt PGL Remix training at yr house it was REALLY FUN .

No comments: