Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

PMR 2010

Alhamdulilah its Awal Muharam already like past year i recite the doa , Ya Allah syukur tadi aku igt kene bace dua dua lpas mghrib selamat perasan sblm maghrib masuk tadi .

Awal Muharam Malaysia menang bola sukan sea menentang vietnam berpeluh jugak kaki dan tangan aku , tgk best jugaa ek , Malaysia BOLEHH :)

tadi siang aku buat hw alhamdulilah siap la separuh .

Mama dtg tadi dr Zohor sampai lps Asar , masa nak smbhyg Asar dy tanye aku jerit dari bwh


Mama ; Tira bwk turun telekung nak gi masjid kang ngn kwn mama
Aku ; HAH ? buat ape ? telekung ?
Mama ; kan Awal Muharam ni tadi aku tgk je korg makan tghr tak puase ?
Aku ; Ya Allah lupe ! ok ok :)

Lupe , sehhh kalau igt insyallah la sbb ade hutang yang belum langsai ,

Dikesempatan Awal Muharam ni aku ingin mengucapkan PMR 2010 8A's to batch 95 's , insyallah same same kite realisasikan impian tu

p/s: YEAYYYYYYYYYYY .

No comments: