Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Sorry kene naik lori ke ?

my heart beat faster when i scrolled down my blog page , its really reminds me my past memories , which sometimes i wish i can repeat it again and again till my life end seriously .

well it might be * that i meant , srsly what am i going to say to you NOW is ;

Aku mintak maaf sgt sgt kat kau kalau kau rase aku jahat buat mcm tu kat kau dulu , mase sklh mngh tuu , srsly kite kwn rapat kot mase sklh rndh , lps tu sklh mngh it came in different way , kekok gile :/ so dgn hati yang rase bersalah tibe tibe , aku mintak maaf sgt sgt kat kau . walaupun kau dh mulekn hidup baru or wht so ever .

and i started to scroll the page down and down again , it beats faster then i thought , i kept thinking about it , the person and the things that i had done .

well i'm sorry :(

sabrina , kau phm kan sape ? hmmmmm .

10 comments:

.sabreena. said...

sape weyh? ak ker? kalo ak,,it's nothing laa,,ko xpena wat pape pon kat aku..ke org laen? jeng3

Tira M said...

bhahaha bkn kau lee , haha emo sikit nihh :)

.sabreena. said...

sape ngek?
mlm td aku xtdo bace blog kaw,,
dr 2007..
smpy abes..
mmg laa 2007 x byk name ak,,
tp clue yg aku dpt,,
ialah budak 6 urof..
sape dak tuh?
xsalah aku kat awl 2008 or akhir 2007 ko tles post tuh..
ehehehe..******..ko ckp ko xsuke dye..
aku xknal..hahahaha...
bitau laa..ehehe..

Tira M said...

haha memori daun pisang la wehh HAHAHA auww :P

.sabreena. said...

alaa,,
alaa,,
alaa,,
nk tau gak,,
plizplizpliz..
ehehe..

Tira M said...

cium aku dulu sab HAHA :) WEK WEK

.sabreena. said...

hahaha!!
xpe2..
nnti aku jumpe kaw..
aku serang kaw..
haha..

Tira M said...

serang la kat rumah aku ade bom atom menunggu berani kau nak serang BHAHAHA

zakiahezanie said...

korg bebual ta ajk , nak menympok bole ?

cipa sape ? 6 urof ? ta penh dgr pon sab

Tira M said...

HAHA jom jom zakiah . tapi dah nak balik nihh sob sob .