Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Pasar Tani , Bandar Baru UDA


Ini la hasil titik peluh aku masa cuti hari tu
Selamat Pagi usai solat Subuh aku terus meng online , saja saja edit profile di myspace . selepas tu

Tira , siap kata nak pergi beli donut kat pasar tani

Hm , ok ok

Tapi aku terus meng online , HAHAHA sehingalah

Eh ni nak pergi ke tak ni , cepat !

Sepantas kilat aku mengambil tuala . Siap siap sehinggala sampai ke destinasi ;

Umi punya la pening kepala .

Tira mana reti jual jual ni , tak boleh jadi usahawan betul la minah ni .

At last dapat jugak barang barang yang dikehendaki :D
p/s: Adakah aku dah boleh kawen ? dah pandai masak wehhh




No comments: