Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Gigi ohh gigi





OMG ! just come back frm dentist ade app tadi ! srsly gile hot punye painful ar -,- HUH
so skrg menyambung tugasan hw nyee weeee mcm best nye an struggle fr hw . srsly :)

pastu kan dr tu kate gigi graham aku tumbuh senget , patut la kat maktab aku rase gusi aku tumbuh across the gigi graham , srsly mmg sakit nak gosok gigi mase kat maktab , means before aku pergi dentist nie , kene tampal babe 4 pulak tu , ape la kau ni tira .

Ok dan kemungkinan kene pakai braces utk tegakkan gigi graham tu , supaya bila dia tumbuh nanti things will be fine kalau takk Fuhhh .

sakit babe fr one hour tak bole makan nihh , sobsob ! pastu aku tak nak pakai braces, tak sukeeee :(

2 comments:

zakiahezanie said...

cipaa , BLANJE pki bracess :DD

Tira M said...

awk la blanje , knp la smue org nak pakai braces sakit wehh . tak nak !