Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

UPSR 2007


*terimbau kembali detik bersama korg -.-

HELLO :) nice to meet you . Arina i just read you ym-ing with yr bf , it seems that you're already have the spirit ! yeahh GO ARINA :D

Awk igt tak kertas math kiteorg mase tu kene baling dgn cg sbb teruk ? HAHA igt tak ? pastu every friday we have to attend math class dgn Cg Nurhuda ? kan kan ? Pehh nak nangis ni -.- As you all can see MATH is my fears , seriously . And i'm quiet teruk dalam math . Untill know , aku kene struggle gile gile untuk score math PMR ni Ya Allah help me .

Dan mmg aku tabik gileee la org yg terer math :D cehh ! Otak MATH la katekan . HAHA dan dan Cg ! saya sangat berterima kasih dgn cg sbb cg la MATH saye A UPSR dan kini berada di MRSM Batu Pahat . I can still remember the moment mase amik result tuhh , sobsob .

Kawan-kawan tolong saya belajar math ok ? GOOD LUCK Arina , harap kite same same dapat straight A's . Dan yang lain jugee PMR 2010 :D

7 comments:

aryna:) said...

SH ,
THANKS :D
yeah , kita ingat lagi masa kena baling kertas nangis ,
kena extra class -.-
but benda tu one of the best memories ever :D

Tira M said...

yes yes :)

.sabreena. said...

hurm,,terharunye,,
terimbau kngn lalu,,
xnk pmr bole?
nk stay dajah 6 jer..

Tira M said...

HAHA pernah jugakk aku pikir gitu ,
tapi kau tak nak kawen ke Sab , kalau asyik drjh enam jee ? :D

.sabreena. said...

ha'ah!!
KAWEN!
erm,,
nk skip pmr + spm,,
teros kawen bole?

Tira M said...

pastu dh besa hang nak jadi apa ?

.sabreena. said...

jadik isteri org,,bhahaha!!