Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Lights Camera Action !



Kegatalan untuk menulis kian memuncak, yeahh itu dia . saya sedang menulis belog akhirnyaaaaa :) Bosan thats the only thing that i can say , dgn pakai mask nyeee , rimas rimas . Batuk pulak ? kian senyap tapi kahak nyeee BLUEK . Geli kan ?

Hospital pula ? Ya minggu depan saya dtg , bwk stoking pakai sweeter thats it . Tak nak mcm hari tu lagi penat sungguh . Kenapa saya tidak dikuarantin di hospital ? Kerana hospital sudah penuh , kritikal kan h1n1 di JB ni ? Penuh sampai ? tahlaaa

Apa yee ? oh sebenarnyee ini yang saya nak cakap kan .

KEPADA yang menuduh nuduh tuuu , ye awk tu , suluh sikit spotlight kat muka dia , dia yang tu hah . Ok ?

Wehh , tade mase kteorg nak menyibuk hal rumah tangga kau , banyak keje lain yang kteorg kene buat dah la kelas Vampire bukan nye elit , so drpd menyibuk hal korg lebih baik kteorg blaja ke ape ke

Fitnah fitnah , walfitnatuasyaduminalqot ! tau tak tau tak ? So , kau nak caye ke tak ke lantak kau la tapi I will make sure that we should STAND AND STAND FIRM .

Kami , di meja kebenaran tau kami tak salah . Thats it . Berani kerana benar .