Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Ohh UDA 2



Kalau nak tau , ini lah GB sekolah rendah saya aww aww . Puan Fuziah


"Percaya la kalau awak dah sekolah menengah nanti awak akan nak balik semula sekolah rendah awak ini - 2007"


Nak ! Nak sgt cikgu , now i realised ! Can I go back there ? pleaseeee -.-
I was google-ing around just now , and and of kos la jumpe web sekolah lama . Theres so many changes there , and the school had received there BIG awards . They are ;

1. Sekolah Cemerlang
2. Sekolah Kluster
3. Sekolah Berprestasi Tinggi

Walaweyy , cg apa rahsia kejayaan cg semua , meh saya bawak kat maktab saya ? HAHA . and ada satu PU Bonda ade ckp pasal Uda 2 woot woot (: awesomeeee

I know , what Puan Fuziah wants for her school , tau sgt sgt . I was one of them a few years ago . Yes mmg kene pushed gile punye pushed tapi kan , memang berbaloi baloi . Thank you teachersssss , i love youu .

Dan dan , apa lagi yeaaa ?Oh mase usha usha web sekolah jumpe la gamba pemain Bowling turun temurun sekolah . During my batch Nur Alwany now adik dy pulakk dulu dulu abang dia . Arghhhhhh rindunyeee Wany . Aku mmg tabik la sekolah tu , dan kepada adik adik yang berjaya menaikkan nama sekolah .

Cikguuuu ♥



Kecik kecik lagi dah pakai baju Konvo ye dik , HAHA tahniah btw keep on rockin'

No comments: