Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Baru

Cubaan Pertama , Ishhh 
Aku pilih yang ni kot yang atas selekeh sgt .

Ye , Itu dia saya telah menukar Banner blog mmg dah lama dah nak ubah tapi malas . Ish buruk kan ? Kenapa Pink ? Sebab aku suka pink kau tak yah nak menyibuk get your own life .

Ini Qilah lukis , siot HAHA 
Tak Cantik mana selekeh gila kerana ianya gune paint , aku lukis sendiri dan hodoh teramat kan ? Shut Up :p HAHAHA

Kenapa aku mengutuk diri sendiri nih ? Teruk sgt ka aku lukis HAHA ^^

No comments: