Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Finally ,

Perhatian semua :D Saya ada sesuatu nak bagitau , tapi kene ckp congrats dulu ! Ala cakap la kalau tak tanak bagitau ,* gedik gilaa . CONGRATS . Ok terima kasih atas ucapan tadi , drum roll ready and spotlight , sebenarnye saya saya saya dah beli The Last Song ARGHHHHH tadi di City Square ,

Mula mula pusing MPH tapi tak jumpe , pas uh pergi Popular ada kat rak bestseller , pehh tah thrill lagsg aku baru nak cari cari HAHA lepas tu kami ke Padini , yang bestnye aku dapat selipar PDI for free kakak aku belanja

And the best thing is its pink , WAHAHA Tu je kot Yeeeeeeeeeaaaaaa Excited nak baca nih WAHAH poyo gile , ok im starting to post craps bbye ^^

No comments: