Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Love is like the wind, you can't see it but you can feel it ,

Kalau aku bagi Iqah pinjam handphone aku dapat Safe Heaven by Nicholas Sparks for free nak ke tak nak ke tak nak ke tak :D HAHAHAHA

Ada tak buku ala ala A WALK TO REMEMBER aku nak baca la , HAHAHA aku rasa mcm like a whole world should read this book seriously , esp orang yang ada special case la mcm cerita tu -.-

Quotes ni ada kat Prologue tak silap sebelum korg baca Chapter one , reality gila kalau baca akan jadi mcm ni :

"First you will smile, and then you will cry -- don't say you haven't been warned." 
 Nicholas Sparks (A Walk to Remember)

No comments: