Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Unknown

Ada seorang Unknown cakap kat chatbox aku dia lagi prefer banner lama , tu cuma cadangan la . Err aku tau aku mmg lukis buruk :( Sedihnya HAHA tapi aku tak kisah tu cadangan dia je , cuma 

Dear Unknown , 

thanks fr your suggestion , hargai sgt . Tapi malas gila nak tukar la wak , nnt eh :D BTW thanks

Aku lagi prefer unknown cam ni dari orang yang  mengutuk tapi tak dedahkan identiti , so pathetic -.-

No comments: