Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Updates

AHHHHHHHHH Dah lama aku tak post sebab laptop Abah rosak HAHAHA -.- Ini laptop akak aku , shh (: Aku tak rindu facebook kot aku rindu nak post banyak banyak jeeeeeee

Sepanjang ke tidak post an aku byk benda berlaku :

Umi dan Abah selamat Sampai , aku dapat Gameboy HAHAHA , Tasbih pink * favourite lawa gilaa , Kasut dalam rumah pink , sejadah pink , Gelang kayu koka (:

Bnyak yang aku dapat pink , terima kasih kepada Umi yang mmg memahami taste aku * terharu

Kepada Shaz Syikin Zaf Yanie aku ada masaalah pendengaran aku tak dgr korg call or sms plus takde kredit dan baru je top up ni

Masa kat airport Flight delay 3 jam so kami lepak di MPH smbil habiskan duit Charlie St Cloud aku guna duit sendiri Mengapai Bintang Buku Sheikh Muszaphar guna duit Mama

Aku juga dah Beli A Walk To Remember dan menghabiskan dalam masa satu hari * paling cepat aku baca
Tahniah kepada aku sebab korg tau kan aku baca buku berbulan bulan baru habis :D

Sekarang aku dalam misi habiskan Charlie St Cloud tapi aku ada masalah Permpuan , sakit so takde mood lagi

Mmg ramai gila orang datang rumah , penat -.- Korg meh datang rumah nanti aku bagi air zam zam . Dan aku juga gado ngn Bibik aku  sebab dia cakap air Mussofa aku basi , mana ada air tu Basi pehhh

Welcome Home 
Dan aku dapat handphone yang aku mmg nak gila gila siap tampal lagi kat loker , Abah suruh tukar BB ngn dia tapi , Hnya Tuhan tahu aku mmg dah nak gila ahh Nokia tuhh .

2 comments:

nur amalina said...

shep! model nokia ape yg kau obses gile ue!? Hhhe:)

Sh Athirah said...

ala , yang flip mcm comp yang kat loker aku igt ak . Aku tampal pmplet dia ? Hahaha