Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

BYE BYE

Aku tak excited nak balik sebab aku takde deskmate seminggu , kena bangun awal , tapi yang paling tak excited gilaa , takde deskmate -.-

Aku harap seminggu ni jalan dengan sangat sangat laju , Sara im going to miss you :( Waaaaaaaaaaaaaa macam tak ada life gila ah takde deskmate , aku dah la jenis mengharap kat orang kalau kat kelas , aku rasa macam takde protection gila ahh

Apa apa pun , Sara semoga selamat sampai , dan im going to miss you , dah la bilik sebelah je an :D hahaha

No comments: