Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Do I look like Angry Bird ?

Byk benda yang aku draft kan mcm surat untuk masa depan aku , untuk orang yang aku kagum ,tazkirah kot , dan beberapa post yang menjengkelkan , mungkin bila tepat waktu nya nanti aku akan post .



 Tgk la , Insyaallah . Skrg kat pasaran , ada banyak jual Angry Bird , Qila dah ada yang agak besar . Aku pun macam nak je , walaupun muka dia sirap jeeeee -.-

3 comments:

zafirah ♥ said...

Shep , haritu Aleeya tanak lepaskan masa jumpa ni kat angsana , HAHA

Sh Athirah said...

HAHAHA , comel gila an .

sara yasmin said...

yup..huhuu..