Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket
Semalam lepas tgk Nur Kasih aku ke Harris , igt nak jalan jalan je tetiba aku macam nak beli novel , dah pergi kat Nicholas Sparks punya rak , tapiiiii

Aku beli novel melayu first time guna duit aku , wohoooooo , and it worth sgt sgt . Adam dan Hawa , ok aku tau aku agak KZ , sebab orang lain dah baca , but who caresssssssss ?

Aku bukannya orang yang up to date sgt , so overall aku bagi 5 starsss , HAHAHA

2 comments:

sara yasmin said...

okeyh,5stars 4 you girls!

Sh Athirah said...

HAHAHA , thanksss :D