Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Cousins .

Dengan segala kepakaran yang ada , keluarga Syed Zainal pergilah bermain bowling , inter cousin . Hahaha , jangan ingat dia je pergi inter . Aku pun ada kot :) Jadi kami di bahagikan kepada kumpulan , undi ahh . Aku dapat bentuk star . Yanie , Aku , Lat dan Nash satu group . 

Jadi , memang berdekah dekah , walaupun ada bukan ahli keluarga aku . Hahahaha , Yanie dengan Nina . Aku harap korang tak janggal sangat tadi . Deorg pun macam ok je kan ? Hahaha . Aku bebel banyak banyak pun tak guna kan ?

So let the pictures do the jobs . Ye la kata org picture speak more than thousand words kan ? Dan Happy Birthday to Bab , sempat jugak celebrate kat tengah tengah bowling tu kan .







Ini lah dia saudara sebelah abah aku . Ni pun suku sahaja yang hadir . Yang lain tak terer kot , tu yang tak datang , Hehehehe , Assalamualaikum , cau dulu .

No comments: