Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Engagement Event

Kami ke Kuala Lumpur selama 3 hari 2 malam , dan menginap di hotel yang berbeza . Hahaha , First dekat Resident , Uniten . Second Dynasty , mcm pelarian pun ada pindah pindah . Tujuan utama ke KL ialah ada acara pertunangan akak saudara aku di Serdang Selangor ,dan acara cukur jambul anak saudara .

Overall majlis berjalan dengan lancar , dan makanan pun sedap :) Aku suka makanan style arab . So lepas je majlis habis , terus pergi KL check in , kemas kemas gi KLCC . Tak buat apa pun sgt .



Ni hantaran nyaa , Macaroons . Aku pernah bawak gi maktab . Igt ?


Berzanji untuk cukur jambul 


Acara berpantun , Hmmm

Zehan :)


Ni la tunangnyaa , Nabil


Abah , cucu saudara dan anak saudaranya . 



Tomeynya Danish :p

Girls , KLCC

Ok tu je , penat mmg penat baju kurung sehari suntuk , tapi worth la kot , jumpa sedara semua . So lepas ni siapa pulak nak kahwin ? Ok aku nampak Danish angkat tangan . 

No comments: