Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

the first time.


Photobucket - Video and Image Hosting



time nie,treasure hunt homeroom !tkde kt gmba;irfan[cuti]syikin[amik gmba]


well,well,well hye bloggie !
the firts time huh,byk nak cerita nie .
nak dkt bbrpe bln tk tulis blog :]
miss my blog .
the first time smbt 5 hr jerk raya in my life !so tak heran la my duit raya plg sikit among my sblngs .HAHA,:[ tp our homeroom dpt duit raya frm mama.heyy,thnks !lps tu naik mktb got smbutan hr rayaa:] kalau nk rate la kn 3/10 .HAHA,tk best sgt sbb di smbt dkt ds!

next homeroom f1 ade bbq kat blkg.so my homeroom choose dkt kelapa sawit sane,ade lebah sawit gile besa warne merah :]as 'we' masak those fat chicken nyanyi lagu dikir barat zamrud yg masa mggu akt sem 1.ayam da la tk msk .lps tu some of them drank air anggur that got lalat."besok zamrud ramai-ramai masuk sickbay tau"deorg ckp.jd lalat laa :p ttbe hujan plak turrun slmt dah kemas2 time uh,lariiii selamatkn diri &&brg2.pehh tak cm bau ayamm panggang plak an aras aku mase uh!HAHA,tp ok laa first time bbq tanpa mama:[ sbb mama jage pmr time uh.tapi tkde mama pn kterog dpt buat!go zamrudd:]

haziq nak pindah....

well haziq homeroom aku merangkap president vanda 1 2008.he is a responsible leader.kat homeroom dy bole di hrp laa.tapi dy akn pindah sob,sob :[ sbb dirahsiakn.nak pindah kat pontian.thn dpn or naik cuti nie dy dh tkde.WAAAA,haziq don't leave us.smueorg ckp mcm uh,kalau dy tak pindah kn bagos.huh,tapi kterog ttp igt kau,ade rahsia di sebalik kau yg tak baik aku nak tulis kat sini,sbb aku kn baek HAHA:o well haziq igt kteorg!vanda&&zamrud yg jadi tpt pertama kau dlm MRSM.yg jadi kawan kau yg baik :p bbye haziq!




ok gtg for now naik cuti nnt lagi byk cerita nak cerita,see yaa!

No comments: