Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

TARAPAPAPAP , i'm lovin' it .

hmm smlm pegi tgk 2012 kat tc . msti korg ckp kz kan ? HAHA ye looo . hari sabtu nk tgk 2012 kat cs tapi ramai sgt so tgk new moon jek laa .

aku poost blog ni sbb sab kate post la something new and here she goes. Sab mabuk mase nak balik dr TC smlm dy terlanggar pintu lif HAHA sorry terlepas ckp aku mls nk pdm sbb butang backspace aku rosak :P HAHAHA

rindu maktab ? tak jugeee tapi rindu kawan kawan kat mktb yang paling rindu skali Sabtu malam WAHHH

hmm Fatina , aku rindu kau gilegile arrr . bile nak balik dr kl wehh ? menunggu ni .

p/s: HAPPY holidayy korg (:

2 comments:

zakiahezanie said...

kau ckp ta nakk cite psl lif tu kat blog ? ape kes ?

Tira M said...

HAHA :p