Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

WTH babe ?

i just read something on myspace and i'm not going to interupt that post there but here sbb mcm bkn sklh aku jeee tapiii here they goes ;

* ; aku tgk kat sini lain kat sklh lain


pstu ade la reply ;

** ; kubur sendiri sendiri


ok see , i'm not a lecturer that knows everything about this srsly our grave may not be the same.

tapi kan salah kalau kite tk tgr kesalahan org lain tu kan kita pnye tggjwb sbgai sesame saudara
ade tiga cara utk mengubah sesuatu kemungkaran

pertama dgn hati

kedua dgn kata kata

ketiga dgn tangan

adlh berdosa kalau kite tk tgr kslhn org lain sdgkn kite nmpk kslhn tu at least laa dgn hati .

as i said aku pesan kan je , tak salah kongsi kan lagi pun 3 bende yg kite tgglkn bile kite mati salah satu nye adlh ilmu yang bermanfaat , dan sama sama kite mnfaatkan bende ni

mohon di betulkan jika ada kesalahn di post ini ty :)


change that we can believe in guys , may Allah bless us , Amin .

No comments: