Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Flashback .


Heyyyyy so few hours and hello 2010 :) welcome babe , BHAHA this yr pmr bpak ar cuakkk :(

2009 ade ape yeee ? jom kite flashback !

sem 1 2009 ;

mmg teruk gile pointer main main nak mmpos since form 1 aku mmg tak penah hbis bace buku geo ngn sej srsly , mmg tak pnh tapi sejak final semester 1 baru la aku bace btl btl BHAHA pmls kan .

mggu aktiviti ;

mmg best gileeeee , first time aku main tarik tali , HAHA bajet kuat jee , lembik adela


outing ;

mase tu outing ngn kawan pastu mase naik bas tu kene HALAU dgn pk cik bas smue bdk mktb turun pastu jalan kaki blk mktb , HAHA nsib baik dh nak smpai :0

gadogadogado ;

tu la penyeri tiap thn utk kteorg WAJIB gado . kalau tk mcm tak best .

pulangkan spbt ;

mmg jauh dr asrama nak pegi BA , pstu hntr kat PSP so kteorg decide utk pinjam wheelbarrow dr asrama utk bwk buku buku kteorg spnjg susur gajah tu ketawa je :D

Vandarians day 2 ;

srsly , sucks

tak igt la ape jadi lagi ohh HAHA :) nyanyi ramai ramai kat ats pentas , igt la yeee ape tuhh btw ily 2009 and blog aku dah 2 tahun woot wooot !


We need the past to go forward kan ? so please i beg youu 2007 . COME back to me darling :P

Happy new year , happy 2010 happy pgg days happy examination days happy pmr days and happy GRADUATION DAY insyaallah .

pmr ohh babe :D Alhamdulilah tahun ni tercapai jugak impian aku , utk sem 2 ni .

No comments: