Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Tak kan la nak lama lama kot ?

Panjang betul tajuk entry kali ini , HAHA saje je . tade idea , entry kali ni saje je nak bagi semangat kat aku , kalau online dkt mktb bole la aku bace berulang kali plus malas nak berdiary

Huh sbnrnye half of me nak duduk rumah sgt sgt and the other half nak balik maktab sgt sgt wehh :D Pikir pikir balik asal nak balik maktab atau asrama bingo !

Sbb aku nak cpt HABIS SEKOLAH paham ? HAHA tak kan la nak cuti panjang je kan habis tu tak kan la tak nak naik form 3 ? form 4 dan form 5 ? seterusnya merdeka .

mmg lame lagi 3 yrs babe , tapi thn ni mcm cepat je , so kejap je 3 tahun tu . Aku rase la majo yang duduk asrama ni nak balik sbb rindukan kawan kawan dan suasana kan ? Same la . And the same goes to youu kalau masuk asrama soon . HAHA

So dah 2010 dah ni , ITS mean PMR babe . GOOD luck .

p/s: Sabrina kau blaja btl btl ye nak , nnt kau dpt straight's A msk mktb aku , kalau aku dpt stay lagi :p

ZAKIAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :)

2 comments:

zakiahezanie said...

=.= , terharu ;)

Tira M said...

i'll miss you gileeee ahh :(