Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Mintak Maaf eh , Kadang kadang TER .





Pernah tak kadang kadang benci kat seseorang tiba tiba je ? kadang kadang tak masal sebab penampilan , pena dia dan apa apa la . Baru jek rase menyampah .

Srsly menyampah sbb tak suka tgk mcm gitu ke atau menyampah tgk orangnya ? Sabar Tira patient , its what you're going to learn and through this year . Igt lesson number one Sabar tu la segala galanya , kalau tak sabar semua benda bole jadi right ?

Isu tu mmg la tgh HOT diperkatakan , esp kat bilik aku pehh . Tiap malam nama yang sama di sebut . Tahla , kadang kadang kite dgr itu ini dari orang pun tak masal kite geram . Syaitan kan sepah sepah . So , selalu lah Basmallah . Insyaallah tak de pape .

Eh awak sorry eh kadang kadang rasa nak flying kick kat muka awk tu , awk pun sama sama jangan cari pasal ngn deorg ok :)

Sabar , igt patient . Tu la asas sumber kejayaan . Sabar tu separuh daripada iman .

Oh yee nak tgk tak gmbar satu hari di Kota Tinggi . Kteorg balik kampung tuu Teluk Ramunia :D

3 comments:

tieta said...

mengapakah
gmbr smua ak yg amik
lalalala

zafirah ♥ said...

haha. teluk ramunia. bauksit or emas huh?

Tira M said...

bauksit wehh :) bagos anak cg wahab