Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Sakit , tolongg

The day , pulang semula ke maktab :( Excited jugak tapi malas menguasai diri . Tadi pegi angsana beli butang warna warni untuk ditampal di kerja kayu , dan juga calculator tapi gune duit aku sbb Umi dah tak nak lyn lagi .

Hari tu dah beli , hilang an . Memang arhh sape yg amek uh . pehh . Dan pulang kerumah aku menempel butang butang di kerja kayu . Aduhhh kene Hot glue gun pulakk sakit gile ni mengerang kesakitan -,- dah la jari hantu sebela kiri . kang org igt apa pulakk

Tapi takpe sabar . Kan tu kifarah dosa ? betul tak . Alhamdulilah . Jadi dengan segala ke excited an dan kemalasan dengan rasminya saya pulang ke maktab . Jangan lupa birthday aku :D

No comments: