Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Pulang


Bbye Home , hari ni we all yg duduk hotel will be going back to our second house :) cehh HAHA Homework siap kot lubang lubang . Normal la tu kan ?

Cuakk gileeeee nak balik sebab result dah tunggu kat jabatan ? silap haribulan tah tah ranking pn dah siap . Huh takottt -.- Math ? tahla aku tawakal jee , srsly aku buat je ape yg deorg aja mase Academic Buddy . Betul ke salah ke aku tak tau

Cuakkk . sgt weii . Hmm aku pasrah je laa , tapi . Huh exam seterusnya lagi 3 minggu tak silap aku . Gilee an ? Huh .

Ok ok akan pulang lepas zohor nanti , selamat berjuang ye rakan rakan PMR sekalian yang duduk asrama kita kena berkorban sikit jee :D Maanfaatkan masa yg ade !

No comments: