Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Laugh Out Loud


Astro ceria , arghh . Tadi saya menonton astro ceria pukul 5 tgk detective conan lalu ada la iklan nihh , aku yg ketinggalan kot :p

Ala yg pasal state kn 5 kelebihan sekolah anda , cehh aku punye excited nak la juge MRSM Batu Pahat nih masuk tv . sekali , sape yg hantar kalau terpilih kene jadi pengacara program tuhh rupenyee , tak nak aku . Tak berminat .

Dan aku bukak la jugekk kan web tuhh , hang po tau takk , rupenye program tu untuk sekolah rendah . BHAHAHAA lawak betuii .

Eh eh aku dah bace sejarah sampai habis chapter . YEAHHH :D

No comments: