Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

MARS *wink


Terima Kasih‏
From: mars@aweber.com on behalf of iluvislam.com (mars@iluvislam.com)
You may not know this sender.Mark as safe|Mark as junk
Sent: Thursday, 29 Apr, 2010 12: 13 PM
To: Sh Nurul Athirah (tiraax@hotmail.com)
Assalamualaikum w.b.t.

Apa khabar iman kita hari ini? Semoga sihat walafiat; badan dan iman.

Terima kasih kerana melanggan MARS; produk terbaru iluvislam.com.

Semoga ia bermanfaat kepada anda semua.

Jangan lupa untuk sebar-sebarkan kepada rakan-rakan, sanak-saudara dan sesiapa sahaja.

InsyaAllah kami akan memberikan update terbaru dari iluvislam.com melalui email secara percuma kepada anda semua.

Bersama kita sebarkan ayat-ayat cinta Allah.

Terima kasih.





Hari ini saya bersiar siar di laman sesawang iluvislam.com , mmg tiap tiap hr bersiar siar , tapi hari ini unik sikit , sbb sy jmpe MARS , msti ramai yg tertanya tanya MARS tu ape kan ? hang pe la check it out sndiri .

Dia mcm tabloid kot gitu download kat comp FREE jeee , menarik plak tuh . Anda perlu type name dan email pas uh bukak email anda nak comfirm dan ada satu web akn keluar dan tekan download kojap ajo , jom try jom ?

Besar betul phla org yg buat MARS ni da la free pas uh berdakwah plak tuhh woot woot , congrats la wehh :D

Nanti kan dy automatik bukak kat Adobe Reader . tau tau ? meh cubee

http://mars.iluvislam.com/

No comments: