Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Sob sob korg :(


Yeayyyyyyyy , terima kasih yg tak terhingge kpd Lynn , Obon , Ain , Zaf , Yanie yang sudi menemuramah saya sepanjang cuti 2 hari ni ye . Lynn , caiyok la kau blog kau pehh sape makan sambal Yanie terasa pedas nye la seyy . BHAHA

Ala , ade satu berite sedey . Aku tak dpt join science fair !! WTH babe ! sedey gile Acap Yanie Melly buat tol tol eh , aku tau jadi moving clothesline tu . Stkt tu je yg aku bole tolong , yang lain aku doakan kejayaan kite oke .

Oh ye untuk yang papan info tu nanti aku dy pnye ayat pamplet tau tau aku post kat myspace kau ke . nnt kau print je . Ala tak bestnyeeee :(

1 comment:

thunbergia said...

u buntu, siann kanns,