Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Pleasee ?

Currently , i am addicted to Barbiegirls.com (: Omigoshhh , i played for the whole Day , tapi tapi nak jadi VIP , bule tak Umi ? pleaseeee ? -.- HAHA gile best , you should try sometimes .



Dia macam whole life gitu bole jalan jalan kat mall , games , shopping GAHH , chat world wide punyee Wohoo


Tapi kalau jadi VIP lagi best , gilee bole main roller coaster , bole ada pets wahhh hehe .

Tapi kalau nak jadi VIP kene baya monthly fee dia , alaaa , nak jugak ^^ Sebenarnye mase dajah 5 aku main tapi stop sebab UPSR , HAHA PMR puleee ? hehe

No comments: