Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Sedar la , Athirah




Dalam perjalanan dari KL ke JB aku sibuk la bila puasa , dan aku juga terkira berapa bulan lagi nak PMR , jawapannya adalah 3 kawan kawan , just make it quick ogeh , bulan ni aku tak kira la sbb dah middle of the month , so 7 8 9 bulan sepuluh tak payah kira sbb pekse awal bulan .

Tapi aku masih belum lagi mengulang subjek subjek yang di ambil . Misalnya Geografi , Form 1 punye adakah aku masih igt ? Sejarah ? Sains ? Agama ?

Matematik ? Ya Allah , math la aku lemah . Adakah aku masih ingin terus berada di sana ? adakah aku ingin gembirakan hati mereka ? adakah aku masih ingin gelak tawa bersama mereka ?

Ye aku akui , tahun ini kecundangan dalam periksa amat ketara , mungkin kerana demam H1N1 , mungkin kerana penyakit misteri . PMR ? Adakah aku akan menunding jari lagi ?
Sem 1 berlalu sgt pantas kawan , aku lalui dgn satu ujian yang besar . Dengan kejatuhan jika dibandingkan dengan tahun lepas , ye aku kecundang .

Ya Allah kau kuatkan la Iman kami , teguhkan lah pendirian kami melalui hari hari mendatang , melalui tahun besar ini . Amin

Aku nak 8A .

4 comments:

nurul shazleen natasha said...

AMIN .
WE CAN DO IT DEAR .
INSYAALAH.
DUIT!

Tira M said...

what duit ?

nurul shazleen natasha said...

doa usha ikhtiar tawakal la sygs!

Tira M said...

oh oh