Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Ngangkung WAHAHA

Hari ini Fulus sudah mari jadi aku ke panggung Jusco Tebrau untuk menonton Filem Ngangkung , tayangan pertama kat Jusco la siaaaaa * Jakun , Boleh la best jugak kelakar gilee dok ,

Tapi ada juga part tak boleh bla time dia menang nombor ekor 1302 HAHA , gile lawak :D Lepas ni aku nak tgk cerita Narnia .

Hantu dia paling yak bole bla kejap lawak kejap seram 
Aku ucapkan tahniah kepada pihak Metrowealth , lawak dan Panggung pon agak penuh tadi ,

Dan sebelum cerita tu start ada la beberapa trailer cite Melayu lain , cerita hantu Apabila Malam kot tajuk dy ngn Aku Masih Dara , Aku nak tgk jugak la cerita tuh , sapa nak temannnnn ?

1 comment:

.sabreena. said...

aku nk tgk jugak aku masih dara tu :) mcm cte syurga cinta