Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Random .

Lagi beberapa Hari Umi dan Abah akan pulang , semoga semuanye selamat , Amin :D Mama dah pesan suruh kemas kemas rumah Jadi aku memulakan nye dengan kemas meja aku sendiri . Wah daripada Tongkang Pecah jadi Tongkang kene baiki .

Yeahh give a big clap to Me . Malam tadi aku kemas , pehh penat gile buku Qila nye lagi Qila punye barang lagi banyak tapi 10% je dy buat yang lain semua aku

Perancangan untuk membeli kek di SR tapi , kalau buat sendiri kan lagi bagos ? Nak buat !! HAHA mcm geti je kau ni ,  Malam tadi jugak aku habis baca The Last Song , 3 Hari lebey kot habis ,

HAHA , hanya kawan kawan ku je faham betapa lamanye aku nak habiskan sesebuah cerita tuhh , Tapi Nicholas Sparks membuatkan aku ingin terus membaca sampai habis , sedih gileeeee -.- Nangis tau , lagi sedih baca drpd kau tgk movie ,

Dah la dy lagi detailkan pastu aku terbygkan scene scene yang digambarkan , peeeeehhhhhh Sobs gile . Aku igt lagi aku amik mase berminggu untuk habiskan Tahajud Cinta pinjam Diana tapi Isra bapa jam je , sebab takde la tebal mana , tebal buku Aku Mahu Popular gitu , tapi aku lambat gile baca HAHA (:

3 comments:

sara yasmin said...

HAHA:DGUD LUCK IN UR NEXT STORY BOOKS!
kirim salam kat parents when they have arrived at ur home!

Sh Athirah said...

Insyaallah Sara , kite igt nak baca A Walk To Remember pulak , Nicholas Sparks gak (: HAHA thnksssss

zafirah ♥ said...

shepa . the notebook pun bole tahan (;