Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Nur Ain bte Zainuddin


I'll never let you fall , I'll stand up with you forever ♥ -Your Guardian Angel
" Ain kalau kau nak datang bilik Syikin malam ni , kteorg kene conteng muka kau gune highlights warna warni ni , kalau tak kau tak bole datang malam ni "

Setiap kali aku igt bende ni , aku akan senyum sorg sorg HAHAA bongek gile aku igt lagi masa tu kita duduk kat PSP , prep malam :D kan ? HAHA , yeahh meet my friend , my bestfriend ever Nur Ain Zainuddin .

Dia ni seorang yang sgt adventerous , agak kontra dengan aku . Tapi takpe , tak semestinya sama tu best partner kan ? Kkdg tak sama tu la best , ok berbalik pada budak ni , emm oh dia sgt la suke bercerita pasal mimpi yg tak logik langsung , agak sebijik ngn adik aku , tpi adik ok logik la jugak mimpi nak jadi superheroes , budak ni mimpi

Makan tongkeng ayam sebesar DS , Dinasour la apa la Ain ain :p HEHE apa lagi ye ? * tgh refresh bende bodoh yg pernah kteorg buat

Oh ye , kteorg pada akhir tahun lepas telah pergi ke Jeli kelantan untuk Kem Sains , mmg best gile . Kteorg dah la satu bilik pastu gabung katil malam malam call mamat Indon :) HAHA , kau igt tak Ain ?

Kalau kat maktab pulak , aku selalu tidur bilik dy , sampai roomate dy rimas agaknye ? HEHE , sorry Qila dan Dalilah :)

Pastu malam malam mesti dy nak training taekowando atas katil ! Sakit badan aku HAHA , tapi takpe , Ain kkdg aku terjaga masa tidur , pastu mcm pelik eh aku kat mana ni ? Rupa rupanya aku kat rumah bukan sebelah kau kat asrama sobsssssss -.- cehh

Oh , pasal nama pula antara nama glam dy ialah Ain Capap , Cicak Kobeng , Lipas kudung dan Tobek , Fvrt aku tuuhh . Aku rasa Ain ni mcm adik , sebab childish dia tu , tapi kkdg otak dy cam Einstein , HEHE Anugerah Allah tu !

Ain ,

Thanks for being my very loyal Guardian Angel during my sickness , H1N1 Kejung dan lain lain , Allah sahaja yg dpt membalasnya ! Love youuuuu ♥

1 comment:

Master A said...

I love youuuu Shep ,
BTW , Takda gambar yg lg comel ke ?
HAHA .
Shep , aku try call no. lma kau ,
Salah nombor ,
Bdk sabah angkat . maluu weyyy
BTW , TY