Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Arina , My Primary Partner

Dalam banyak banyak hadiah PMR ,Yang paling unik aku jumpa ialah hadiah yang kawan aku mintak ni , my primary partner :D Arina Azlee , korg tau apa dia mintak hadiah 8A dia ? BRACES baby , lain drpd yang lain .

Arina ,

Kita baca post awak yang awak nak gigi lama awak tu kan ? Setiap pagi kita bangun kita , nak gosok gigi tgk cermin kita akan cakap ' Oh Man bertahun lagi benda ni ada , ahhh wish that i can take it off '

Tapi dah 2 minggu lebih ni rasa better sgt sgt walaupun kkdg sakit , but still setiap pagi kita bangun kita akan cakap benda yang sama

So mari kita tempuhi sama sama the braces thing , mine is 15.12.2010 , Yours 30.12 kan ? Ok beza 15 hari je HAHAHA

Lastly , the best part of wearing it , is when you does not realize that you are wearing one (: * tapi yang ni seminggu lebih pakai baru rasa kot :D

Lots Of LOVE LOVE .
Sh Athirah

No comments: