Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Gigi

Tiada Motif :D
Baru balik dari Xray gigi (: Of Course la kan kena bukak jam tudung dan lain lain , dan yang mengejutkan Nurse tu tanya ' Awak dah Kawen ? ' Adakah rupa aku mcm isteri orang ? What theee HAHA 

5 comments:

nurul shazleen natasha said...

jam tudung ? HAHA . aku x fhm , jam tudung tu ape meh ? nurse tu salah tgk tu , HAHA . kite kan kian matured:D

Sh Athirah said...

HAHA ,masa xray kena bukak jam , tudung :D Taksabar nih , KAWEN HAHAHAHA

.sabreena. said...

homaiigaddd, dye tnye dah kawen ke blum O.O

Sh Athirah said...

Agak ah , hot sey aku jadi bini orang

zafirah ♥ said...

haha , patutla lama tak onl !