Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Random

Aku tak makan dari breakfast ,and claps for me sebab aku lepas subuh tidur dan bangun pukul 8 PAGI waaaaaaaaa :D Gila ahh aku an , awal an ?

Pastu aku tgk tv 105 Sonata Labu Labi , boleh la tapi aku tukar channel 411 sebab adaa cerita Angus Thongs and Snoging * tak sure spell dia , tapi best lajugak sampai aku leka dah pukul 11 lebey . Aku naik atas dan golek golek tgah online tiba tiba rasa

Errr , pening nak muntah tgk jam 1.30 , Damn it aku tak makan apa apa dari pagi kecuali dequadin (: Im going for  an oppoiment hari ni lagi , Wahh femes la aku kat Dr Gigi tu an :p Semalam dua kali tapi klinik lain lain hari ni sama so , aku tak nak la cabut  .Ya Allah .

No comments: