Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Jangan main terjah jeeeee

Mutakhir , rumah ku digegarkan dengan bunyi bunyian dari atas bumbung , macam bunyi orang jalan , tapi tak mgkn ada orang sekecil itu , macam bunyi Rabbit  nak ajak aku pergi Wonderland macam kat movie tu , dan akhi sekali aku mmg , ye mmg sah lagi tanpa sebarang syak , Tikus .

Kadang kadang seram jugaa bunyi tikus jalan , aku punya la cerita kat deorg ni , bunyi tikus macam mana

Untuk makluman bunyi ni diajar oleh rakan saya Syikin (:

1. Bunyi tikus biasa : Titititit
2. Bunyi tikus makan biskut : * Ni kena action kot
3. Bunyi ekor tikus kena pijak : Tittttttttttttt * dengan nada yang paling sadis

Bunyi Tikus jalan ni dah lama berlaku di rumah , kadang kadang kalau online tu cuak jugak aku dgr bunyi Tikus ni errr , bunyi dia jalan mcm tikus ni 36 Kg , Errr menakutkan .

Jadi sampai la satu hari , nak kenangkan nasib malang aku ni , aku berangan sambil melihat panorama kawasan tampat tinggal di tingkap , Tiba tiba kat bumbung , eh eh eh .

Ehh ada anak kucing comelnyeeeeeeeee , Eh ada dua la mi , mak dia pun ada .


TAMMAT

No comments: