Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Announcement Poyo ,

 Walaupun satu tema 5 artikel je , tapi  needs thousand of A4 Paperssss

Bagi siapa yang tak buat lagi Folio BM , pastikan korang sediakan kertas yang banyak gilaa , aku baru buat Empat tema ni dah banyak gila wey adalah dalam 40 lebih sikit pages , grrrrrr

Selamat buat homeworks Form four :D

5 comments:

tieta said...

Habiskan kertas opis je

Sh Athirah said...

Lantak pi la

Diani ;) said...

hahaaa , asal byk sgt moy ?

zafirah ♥ said...

cmna buatnya senanye, Ya Allah , tak buat lagi, HAHAHA

Sh Athirah said...

Kan satu tema 5 artikel banyak gila , aku dah print siap wey .