Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Seharian mengadap Microsoft Word .

Hari ni satu hari aku duduk office buat Bahasa Melayu , seriously it took about a day to finish it walaupun ada lagi 7 % gitu yang tak siap . Kalau fokus betul betul pun aku tak jamin sangat siap , aku bukak Facebook juga masa buat tapi tak lah ngadap sgt ,

Kalau ada notification je aku ngadap :D Tapi memang stress la , tebal sangat sangat folio tu . So memang kurang save the earth la wey , Banyak lagi homework ni . Skrg ni aku tengah upload gambar kat Facebook ada 79 gambar tapi setakat ni baru 5 jee , sebenarnya kalau nak dikutkan ada lah 200 lebih gambar sepanjang 5 minggu kat maktab .

Tapi yang 79 pung banyak gilaaaaa , takkan aku sanggup nak tunggu 200 lebih tu , Tunggu eh nanti aku tag kalau rajin . 

No comments: