Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

RE:Macam mana nak buat BM

Post ni adalah reply dari soalan Zafirah macam mana nak buat BM

Muka gembira buat homework , HAHA tak masal 

Ok First sekali kan Cg Halim ada bagi kertas yang ada senarai tema yang kena buat kan ? Contoh kita amik tema kerjaya

So awak kena cari artikel berkenaan tema sebanyak 5 , dan mesti print ke tampal ke kat A4 paper .
Ada 11 tema , dan awak kena buat 5 artikel utk satu tema , so overall ada 55 artikel la , setiap pembahagian tema mesti ada divider ok ?

Igt kena buat 11 tema , dan satu tema ADA  5 artikel :D

1 comment:

zafirah ♥ said...

HAHAHAHAHHAHA XD
THANK YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUU <3