Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Birthday (:

Hello people (: Sepanjang 5 minggu di maktab , minggu kelima was my birthday , dan suprise nya memang blast gilaaa wey . Terima Kasih kepada AJK suprise sgt sgt , just wait for your birthday ok AJKs , Tengoklah korang Birthday Shaz tgk la terseksa gila an Plan aku just wait Nina Lynn Ain Mirae Isra dan lain lain

Apa apa pun thanks for all the wishes and suprise and the video , and the video that suppose to be a picture , HAHAHA  . I Love You Guysssssss

Diana , Najah , Amylia , Syera walaupun korg kat pkp , korang tak lupa birthday aku (': Sobs