Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Jalan jalan

Semalam , aku dan Sara Yasmin ke Angsana untuk beli barang kelas , Kami guna duit sendiri untuk membeli barang barang tersebut . Aku jalan sorang sorag dari luar sampai ke Badan Bookstore untuk jumpa Sara sebab kteorg plan nak jumpa kat situ

Aku tak tau asal aku berani gila , dan jalan mcm cool je sorang sorang , HAHA so , jalan punya beli punya jalan aku last last ke KFC Sara hantarkan sebab barang memang banyak gila nak mati , lepas said Bbye to Sara dan salam dia aku beratur beli makanan sorang sorang ,

For the first time ever 16 tahun aku hidup tak pernah aku jalan sorang sorang plus makan sorang kat luar gini , MAKAN KFC sorang sorang memang kurang nikmat sikit ahh , last last Abah call , aku jalan sorang sorang ke luar dengan bawak banyak gilaaaaaaaaaaa barang plus berat .

Conclusion nya : Sara , have a safe journey , semoga dipermudahkan segala urusan and pray for us here :D


Fact : I WALK  ALONE AT THE MALL YESTERDAY .

2 comments:

sara yasmin said...

thanx n sorry!

Sh Athirah said...

Takde pape la Sara . it shows that i'm a sixteen year old girl already :D