Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Love is never ugly

Mamat Handsome dalam movie ^^
Dah lama gila tak tengok movie malam , until today aku , kakak aku , dan adik aku pergi Jusco untuk tengok Beastly , memang tak rancang nak tgk , lepas solat maghrib terus rempit ke Jusco sebab ticket pukul 8.10 so kena rushing gila ahh

Overall wa cakap sama lu , cerita ni memang best sangat sangat , dan kalau boleh aku nak cakap cerita ni lagi Romantik * awww daripada Twilight , Seriously :D Mesti tengok punya cerita

Vannesa Hudgens & Alex Pettyfer 

' Gua tension la muka gua jadik gini '


 Malas nak cerita panjang lagi , aku bagi rating 4 over 5 :D Trailer

No comments: