Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Tengok lah nanti kalau aku rasa ready .

Semua orang kena terima perubahan baru kan ? Aku salah seorang daripada orang tu , tapi sampai sekarang , dengan segala jujur nya , aku susah nak terima perubahan baru tu , aku rasa nak duduk kat takuk lama , aku tak ready gila untuk semua benda ni

First of course la pasal subjek subjek baru , mungkin sebab mindset aku , tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Second suasana baru yang aku KENA jugak terima :'(
Third , batch baru , aku tak kisah sangat pasal ni cuma aku rasa gila kehilangan  Diana Najah dan Amylia 
Fourth aku rasa macam aku baru masuk maktab tu je , rasa macam form one gilaaaaaaa 
Fifth sumpah tak selesa , seriously !

Aku tak suka cara ni , tapi aku nak jugak jerit WTH banyak kali !!

No comments: