Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Cerita bosan yang bosan sangat sangat , but who cares ?

Hari ni aku ada app dengan dentist , tukar dawai sebab dawai aku patah , wth , aku pun tak tau macam mana boleh patah semalam , plus hari ini pasang getah *Big smile tunjuk gigi

Mula mula dr tu kata nak warna transparent ? aku terus terigt kata kata Misha Omar kat WHI masa dulu . Kalau pakai transparent , kau makan ayam kunyit nanti getah dia tukar warna kuning , ewww tak gemo aku .

So aku amik fvrt kaler aku yang sedia maklum , PINK :D So braces aku pink sekarang . Dan dr tu kata gigi aku memang dah nampak gerak , Alhamdulilah .

Lepas app terus ke Angsana , rasa gigi aku ditarik masa kat angsana , sakit gilew taw * sumpah poyo


Rasa tegang sampai sekarang , sobssssssssss -.-

No comments: