Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Dreams and Reality Part I

Its future time everyone . Selain kena memikikan macam mana nak skor untuk SPM akan datang , aku jugak kena fikirkan apa halatuju aku lepas SPM .

Peguam . Yes its my final decision . My final ambition . Aku tak kan tukar sampai bila-bila , kecuali kalau keputusan SPM aku tidak mengizinkan untuk aku teruskan cita-cita ni .

Walaupun aku seorang pelajar MRSM , tapi sejujur-jujur-jujurnya , untuk meneruskan bidang sains ni , aku kurang minat , bukan tak minat ke apa tapi kurang minat , sebab minat aku lebih kepada course law ni (:

Bukan ke kita kena minat untuk berjaya ? Betul tak ? Dan aku dah pernah kaji serta lalui , memang betul apa yang kita minat tu lah , yang kita boleh berjaya . Insyaallah .

Nurisra Fariza , kaulah orang yang buat aku nak post pasal benda ni . Kteorg bercita-cita nak bukak firma sama - sama , Insyallah , siapa tau ? Walaupun secara luarannye kterog nampak mcm main main je , tapi hati syahdu siapa tahu ? Cehh dah buat pantun .

Untuk meneruskan cita cita ke luar negara , tu impian besar kami . UK kan Isra ? Insyaallah . Tapi kita go on with the flow ok , untuk course law U yang di sarankan UITM , UIA yang aku search la . Tapi ada lagi kan IPTS lain .


Jadi pelajar MRSM BPJ lain , cehh . HAHAHA batch aku la . tetapkan cita-cita dari sekarang baru lah nampak terowong mana yang korg kena amik , tapi jangan sesekali pilih terowong casablanca atau pilih jalan lama , memang misteri wei , Sumpah !

Doakan kami dapat apa yang kami rancangkan , Amin .

2 comments:

sara yasmin said...

shep,haha!
aq doakan ko to survive with ur dream!

Sh Athirah said...

Amin , you too .