Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Misteri Jalan Lama

Last night I went to watch a movie , hehehe tapi yang pelik nya bukan cerita Breaking Dawn pun , cerita yang keluar pada tarikh yang sama iaitu Misteri Jalan Lama .

Boleh lah best jugak walaupun cerita seram tapi kelakar dia bukan main , cehh . Hans Isaac dan Que Haidar mainkan peranan yang baik sebagai adik beradik dalam cerita tu . Kalau over five stars , aku bagi 3 stars utk cerita ni .

Yang paling tak boleh bla sekali time last last ada kapal turun kat jalan raya dan Nasir Bilal Khan gaduh dengan ogre kat tengah jalan . Wahahaha (: Tahniah Afdlin , cerita ni sgt unik .

No comments: