Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Hello , Bye

Aku pergi Mekdi tadi , dipendekkan cerita kalau pergi Mekdi mestilah kena amik sos kan kat tempat sos tu semua , so memandangkan bukan aku yang order aku pergi la amik sos kat situ , tiba tiba ada orang langgar aku

Habis sos dia kena baju aku . Menyirap an , baju aku dah lah warna light pink gitu , so memang nampak gila ahh

Dengan kewarasan yang sedia ada , aku dengan geram nya . Biasa lah perempuan awal bulan , emosi terganggu . Aku terus amik sos kat tangan aku , aku tenyeh kat baju orang tu balik .

Memang kena ahh dengan baju dia warna biru cair . Pastu nak marah aku , dia cakap dia tak sengaja yang aku nak balas asal . Aku pun balas ah , Oi betina , takkan ahh aku tak cukup besaq kau tak nampak ,

Dengan pantas dia tarik tudung aku , ohh mentang mentang dia free hair aku menyirap , aku amik pepper kat situ letak atas rambut dia yang rebonding RM 300 tu , pedulik pulak aku .

Tiba tiba , manager Mekdi datang nak leraikan kteorg , perempuan tu memang dah jerit jerit ahh nak melawan , aku dah stop dah . Manager dia mintak maaf kat orang ramai , aku berlalu pergi sambil beristigfar ke meja aku , yang ada Mc Chicken kegemaran aku . Pissed off gila wei , tapi dah sodap .

Lepstu korang pun tersentap baca post ni , lagi tersentap bila aku nak bagitau yang aku tipu . Kbye (:

14 comments:

nur amalina said...

mnyirap gila bca shep oi !!!!!!
Aku bru nak ckp : gmpak gila buat haroook kat mekdi ! Fuhhh

Sh Athirah said...

Hahaha , ohsem kan aku !

nureqa said...

aduuh. hoho. terbaikk la :))

Sh Athirah said...

Tau takpe , contohi tau :D

nur amalina said...

awesome posemm !! HHA

nadzurah mus said...

hahahaha kak pah, seriously masa baca, ckp dalam hati "Biar betul kau macam ni? Wowwwww!"

sara yasmin said...

shep.bsk tmn aq g cs nak x?

Sh Athirah said...

Pukul bape ? buat ape ?

Sh Athirah said...

Nadzurah Mus , hahaha , aku dah berubah :P Wahahaha

sara yasmin said...

sori,x jadi!
igtkan nk ajk tgk wayang!
sori...nanti,klu kiter nk pegi kite bgtaw..
sori again!

Shafffin Aida said...

Bole tahan ae Shep :) Nanti berlatih lah adegan tu kat DS plaa . HAHA , Syok jgaa buat haruk kat McD :D HAHA

Sh Athirah said...

Ahahahahaha

Sabreena Lo said...

OMG, meninggal aku kene heart attack sbb ending dye TIPU ! i wish itu kenyataan hoho. mesti keluar kat youtube, budak skola gaduh kat mekdi MIAHAHAHA

Sh Athirah said...

HAHAHAHAHA , uhh youtube ? femes la aku . boleh gak , publisiti murahan (: