Bismillahirahmanirahim ♥




Photobucket

Hello , Bye

Aku pergi Mekdi tadi , dipendekkan cerita kalau pergi Mekdi mestilah kena amik sos kan kat tempat sos tu semua , so memandangkan bukan aku yang order aku pergi la amik sos kat situ , tiba tiba ada orang langgar aku

Habis sos dia kena baju aku . Menyirap an , baju aku dah lah warna light pink gitu , so memang nampak gila ahh

Dengan kewarasan yang sedia ada , aku dengan geram nya . Biasa lah perempuan awal bulan , emosi terganggu . Aku terus amik sos kat tangan aku , aku tenyeh kat baju orang tu balik .

Memang kena ahh dengan baju dia warna biru cair . Pastu nak marah aku , dia cakap dia tak sengaja yang aku nak balas asal . Aku pun balas ah , Oi betina , takkan ahh aku tak cukup besaq kau tak nampak ,

Dengan pantas dia tarik tudung aku , ohh mentang mentang dia free hair aku menyirap , aku amik pepper kat situ letak atas rambut dia yang rebonding RM 300 tu , pedulik pulak aku .

Tiba tiba , manager Mekdi datang nak leraikan kteorg , perempuan tu memang dah jerit jerit ahh nak melawan , aku dah stop dah . Manager dia mintak maaf kat orang ramai , aku berlalu pergi sambil beristigfar ke meja aku , yang ada Mc Chicken kegemaran aku . Pissed off gila wei , tapi dah sodap .

Lepstu korang pun tersentap baca post ni , lagi tersentap bila aku nak bagitau yang aku tipu . Kbye (:

14 comments:

nur amalina said...

mnyirap gila bca shep oi !!!!!!
Aku bru nak ckp : gmpak gila buat haroook kat mekdi ! Fuhhh

Sh Athirah said...

Hahaha , ohsem kan aku !

nureqa said...

aduuh. hoho. terbaikk la :))

Sh Athirah said...

Tau takpe , contohi tau :D

nur amalina said...

awesome posemm !! HHA

Anonymous said...

hahahaha kak pah, seriously masa baca, ckp dalam hati "Biar betul kau macam ni? Wowwwww!"

Anonymous said...

shep.bsk tmn aq g cs nak x?

Sh Athirah said...

Pukul bape ? buat ape ?

Sh Athirah said...

Nadzurah Mus , hahaha , aku dah berubah :P Wahahaha

Anonymous said...

sori,x jadi!
igtkan nk ajk tgk wayang!
sori...nanti,klu kiter nk pegi kite bgtaw..
sori again!

Shafffin Aida said...

Bole tahan ae Shep :) Nanti berlatih lah adegan tu kat DS plaa . HAHA , Syok jgaa buat haruk kat McD :D HAHA

Sh Athirah said...

Ahahahahaha

Sabreena Lo said...

OMG, meninggal aku kene heart attack sbb ending dye TIPU ! i wish itu kenyataan hoho. mesti keluar kat youtube, budak skola gaduh kat mekdi MIAHAHAHA

Sh Athirah said...

HAHAHAHAHA , uhh youtube ? femes la aku . boleh gak , publisiti murahan (: